TOP MÉDIAAJÁNLAT  

2022 LEGYEN AZ ÖN ÉVE!

2018

Tisztelt Partnerünk!

A SIKERES NŐK lapja elmúlt 25 éve alatt az olvasói igények maximális kielégítésére törekedve minden tavasszal tematikus lapszámként foglakozik a belföldi turizmussal, a wellnesszel és a szépségápolás örökké sláger témáival.

A nyaranta megjelenő TOP WELLNESS-TRAVEL&GASTRONOMY a manapság oly divatos kulináris élvezetek témájában jelentet meg érdekes írásokat és recepteket az előbb említett témákon túl. A lap a rá jellemző pozitív szemlélettel, életszerű megközelítéseivel, jó azonosulást kiváltó szimpatikus tartamával és igényes külcsínjével méltó helye az Önök kapcsolódó hirdetéseinek, vagy akár a témába vágó Pr-cikkjeinek.

A TOP HOTEL WELLNESS&BEAUTY / TOP WELLNESS-TRAVEL&GASTRONOMY lapszámaiban történő hirdetéseket jellemzi, hogy kölcsönös előnyökön alapuló kommunikációt testesít meg azzal, hogy olvasóink és hirdetőink között bizalmi viszonyt teremt és tart fent, mely a termékek és szolgáltatások piacára is kihat. Megismerteti a lap olvasóit az Önök termékeivel és szolgáltatásaival, felkelti és hatékonyan fenntartja a fogyasztók érdeklődését termékeik/szolgáltatásaik iránt, felkelti az esetleges későbbi vásárlási szándékot a több évtizedes hitelesség és megbízhatóság szimbólumává vált Sikeres Nők lapja hasábjain.

A TOP 50 SIKERES válogatás sokszínű, összetett, mint maga az élet. Vannak könnyedebb és vannak fajsúlyosabb elemei. Vannak mérhető és vannak nem mérhető, főleg össze nem mérhető dolgok. Szinte lehetetlen feladatra vállalkozunk, amikor összemérhetetlen teljesítményeket próbálunk versenyeztetni, ezáltal válik kiadványunk rendkívül színessé és mozgalmassá. A válogatás nyilván nem egzakt módon, de sok szempontot figyelembe véve történik, izgalmassá az teszi a feladatot, hogy a „siker” nem objektív kategória, mindenkinek magának kell tartalommal megtöltenie. További érdekes szempont az is, hogy a siker gyakran egy pillanatnyi állapot, mely sokszor hullámvölgyeket követve repíti a csúcsra azt, aki elég kitartó, és bízik önerejében. A pillanatnyi sikerességen túl, vannak az úgynevezett „állócsillagok”, akik folyamatosan ontják a sikereket. Kérem, tekintsék meg exkluzív kiadványainkban történő megjelenés paramétereit!Tovább a hirdetési díjakra LEGYEN ÖN IS SIKERES!
Letöltés PDF formátumban Letöltés PDF formátumban

Letöltés PDF formátumban