TOP MÉDIAAJÁNLAT  

2024 LEGYEN AZ ÖN ÉVE!

2018

Tisztelt Partnerünk!

A SIKERES NŐK lapszámaiban történő hirdetéseket jellemzi, hogy kölcsönös előnyökön alapuló kommunikációt testesít meg azzal, hogy olvasóink és hirdetőink között bizalmi viszonyt teremt és tart fent, mely a termékek és szolgáltatások piacára is kihat. Megismerteti a lap olvasóit az Önök termékeivel és szolgáltatásaival. Felkelti és hatékonyan fenntartja a fogyasztók érdeklődését. Megerősíti az esetleges későbbi vásárlási szándékot a több évtizedes hitelesség és megbízhatóság szimbólumává vált Sikeres Nők lapja hasábjain. Az örök női témák helyet kapnak minden lapszámunkban: így a női karrier, a szépségápolás, a gyereknevelés, a párkapcsolat.

A SIKERES NŐK lapja az elmúlt 27 éve alatt az olvasói igények teljeskörű kielégítésére négy tematikus lapszámot jelentet meg április, július, október és december hónapban. Ezeket az évszakokhoz igazodó témák, emelt példányszám és három havi terjesztés jellemzi.

TOP TAVASZ Állandó rovataink mellett tematikus lapszámként foglakozik a belföldi és külföldi turizmussal, a wellnesszel és a szépségápolás örökké sláger témáival.

TOP NYÁR Az utazás, wellness, beauty témát öleli fel kiemelten. A manapság oly divatos kulináris élvezetek témájában jelentet meg érdekes írásokat és recepteket. A lap a rá jellemző pozitív szemlélettel, életszerű megközelítéseivel, jó azonosulást kiváltó szimpatikus tartamával és igényes külcsínjével méltó helye az Önök kapcsolódó hirdetéseinek, vagy akár a témába vágó Pr-cikkeknek.

TOP ŐSZ Az állandó rovatainkon túl kiemelten foglalkozik az őszi aktív egészségmegőrzés, pihenés, betegség-megelőzés, az emberi kapcsolatok témájával.

TOP 50 A 20. éve hagyományosan decemberben megjelenő TOP 50 SIKERES Évkönyv az olvasóink szavazatai alapján kerül összeállításra. Ötven olyan emberről rajzolunk portrét, akik tehetségüknek köszönhetően az élet valamely területén kimagaslót alkottak, sikereket értek, vagy érnek el. Közéleti szereplőkről, színművészekről, zenészekről, képzőművészekről, sportolókról, tudósokról, gazdasági szakemberekről, nőkről és férfiakról egyaránt írunk.

Szórakoztató, tanulságos és felemelő néha, „csupán tárgyszerű” írásokat olvashatnak lapjainkban.

Kérem, tekintsék meg exkluzív kiadványainkban történő megjelenés paramétereit!Tovább a hirdetési díjakra LEGYEN ÖN IS SIKERES!
Letöltés PDF formátumban Letöltés PDF formátumban

Letöltés PDF formátumban