KÉNYELEM A TERASZON


URAKNAK KÉSZÜLT


A Golf bútorcsalád a jó ízlésű férfiak választása, mert sokoldalú és méltóságteljesen tágas. A Golf fotel és kanapé együttese elegáns társalgóbútor.

Párnázott ülőfelülete, háttámlája és széles karfája utánozhatatlan kényelmet garantál. Az évszázados tapasztalattal rendelkező spanyol gyártó Golf fonott bútorai a modern házak látványos berendezési tárgyai.
NAGYVONALÚ ELEGANCIA

Goethe mondta egyszer, hogy: „Legyen paraszt vagy király, a legboldogabb ember az, akinek béke van a házában.”

Az Alos társalgó nyugodt látványával, klasszikus gyökerekből merítkező modern ülőbútoraival békét hoz az otthonába.A KERT: EGY EGÉSZSÉGESEBB ÉLETMÓD KULCSA

A technikához olyannyira kötött korunkban, mikor munkánk kapcsán szinte az egész napot zárt szobában, mesterséges fénynél, számítógép előtt töltjük, testünknek-lelkünknek elfojthatatlan igé­nye van a természet közelségére.

A folyamatosan felénk áramló stressz ellensúlyozása és egészségünk tudatos megőrzése érdekében ösztönösen vonzódunk ki  a szabadba.

Ha csak egy rövidebb kerti pihenésre van csak időnk naponta, az már egy méregtelenítő kúrával ér fel, és sokat tettünk ezáltal önmagunkért.

Időnként ki kell szállni felgyorsult világunkból, lazítani a nyakkendőn és leengedni a felgyülemlett feszültséget, mert nem szabad kizsákmányolni testünket-lelkünket.

Ön sokat dolgozott-dolgozik, nemcsak megérdemli a pihenést, de tartozik is vele elsősorban önmagának, de természetesen családjának, gyermekeinek, (leendő) unokáinak is.

Élvezze hát a megérdemelt nyugalmat mostantól saját kertjében!